آموزش پیپ کشیدن و انواع توتون آن

آموزش پیپ کشیدن و پر کردن پیپ و انواع توتون آن

آموزش پیپ کشیدن و انواع توتون آن

آموزش پیپ کشیدن و پر کردن پیپ و انواع توتون آن

انتخاب پیپ مناسب

مواد
چوب brair مورد استفاده برای پیپ از کشورهای منطقه مدیترانه ای از جمله اسپانیا ، فرانسه ، الجزایر ، مراکش ، تونس ، ایتالیا ، یوگسلاوی ، آلبانی ، یونان می آید. در میان آنها برخی کشورها و جزایر به داشتن ریشه های با کیفیت بالا شهرت دارند (مانند ایتالیا ، ساردنی ، یونان ، الجزایر) در حالی که کشورهای دیگر (و اسپانیا و فرانسه به عنوان مثال) به تولید قطعات با کیفیت کمتر شناخته شده اند. نظر شخصی من این است که یک تکه از briar درجه یک باید یک پیپ درجه یک بسازد ،اهمیتی ندارد که از کدام کشور می آید.

سن

عموما به رسمیت شناخته شده است که یک پیپ برتر باید از چوبی ساخته شده باید که حداقل پنجاه ساله است. تنها با بالا رفتن سن چوب است که ریشه briar به اندازه کافی فشرده می شود ، و به اندازه کافی به در برابر حرارت و مایعات تولید شده از سوختن توتون مقاوم می شود. لذا چوب قدیمی تر در طول زمان استفاده مایعات کمتری به خود جذب میکند و در برابر حرارت مقاوم تر است که باعث میشود با استفاده درست دهه ها عمر کند.
معمولا انتخاب یک پیپ خوب توسط معاینه ساده بصری ساله مشکل نمی باشد.سن چوب با فشردگی رده هایی که روی آن است نسبت مستقیم دارد. شد هر چه الگوی تنگ تری روی چوب ببینیم نشانه مسن تر بودن آن است.

ساخت

پیپ هایی که داراهی دیواره های ضخیم تر هستند دیرتر داغ میشوند، همچنین مسیر انتقال هوا از کاسه پیپ به دسته آن باید کاملا نزدیک به کف کاسه باشد.

فرم های مختلف پیپ ارتباطی با کیفیت آن ندارند و انتخاب پیپ صاف یا خمیده بستگی به سلیقه فرد دارد.باید دقت کنید که هیچ ترکی در پیپ موجود نباشد و هوا نیز به خوبی در آن جریان پیدا کند.

منابع:

http://pipedia.org/index.php?title=What_Makes_a_Good_Briar_Pipe

http://www.heroesandlegacies.com/pipes/pipe_select.shtml

http://www.pipesmokingguide.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد